Hoogwaardige Vloerverwarming Materialen en Garanties

Vraag Nu Uw Vrijblijvende Offerte Aan!

Verbeter uw thuis met onze vloerverwarming oplossingen. Vul nu uw gegevens in voor een snelle, persoonlijke offerte van Vloerverwarming Westland. Verhoog comfort zonder gedoe.

Hoogwaardige vloerverwarming materialen en garanties

Bij Vloerverwarming Westland gebruiken we verschillende materialen en bieden we diverse garanties:

  • Voor het infrezen van vloerverwarming in Fermacell/Knauf Brio wordt een 14×2 PE-RT buis gebruikt. Bij zandcementinfrezen wordt een 16×2 PE-RT buis gebruikt, en bij het leggen op gegalvaniseerde netten wordt zowel 14×2 als 16×2 PE-RT buis gebruikt.
  • De PE-RT buizen zijn gekenmerkt door hun hoge temperatuurresistentie en dragen allemaal het SKZ-keurmerk. Ze zijn Kiwa- en KOMO-gecertificeerd en hebben een garantie van 50 jaar (met 10 jaar garantie op gevolgschade).
  • De netten waarop de vloerverwarming wordt bevestigd, zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal en de buizen worden hierop gebonden met staaldraad, met behulp van bindmachines.
  • Onze verdelers zijn van merken als VTE, THERMINON en ROBOT, met de volgende garantiebepalingen: 5 jaar garantie op de body en aansluitingen vanaf de leverdatum, en 2 jaar garantie op de pomp en andere elektrische componenten vanaf de leverdatum.
  • Vloerverwarming Westland biedt ook 2 jaar garantie op het montagewerk dat door ons is uitgevoerd.
Hoogwaardige Vloerverwarming materialen en garanties - Vloerverwarming westland.jpg

Waarom Vloerverwarming Westland?

Deskundige Team

Onze groep is samengesteld uit deskundigen met jarenlange ervaring in de sector van vloerverwarming.

Energie-efficiëntie

Onze installaties zijn geoptimaliseerd voor energiebesparing, wat resulteert in lagere kosten op uw energiefactuur.

Klanttevredenheid

Uw tevredenheid staat bij ons voorop. We zetten ons volledig in om aan uw verwachtingen te voldoen en u de beste service te bieden.

Op maat gemaakte oplossingen

We nemen de tijd om uw specifieke wensen en behoeften te begrijpen, zodat we een vloerverwarmingssysteem kunnen ontwerpen dat perfect bij uw situatie past.

Lokale Expertise

Met onze lokale kennis en ervaring in het Westland, zijn wij als specialist in vloerverwarming in staat om u de beste service te bieden.

Duurzaamheid

Onze oplossingen zijn niet alleen comfortabel, maar dragen ook bij aan een duurzamere toekomst.

Neem Contact met Ons Op

Bent u klaar om de comfort en efficiëntie van uw huis in Rotterdam te verbeteren? Neem vandaag nog contact op met ons op via +31 6 40 41 32 84 of vul ons contactformulier in voor een vrijblijvende consultatie. Laat ons u helpen de perfecte vloerverwarming oplossing voor uw huis te vinden.

© Copyright 2023 Vloerverwarming Westland - Ontwerp & Ontwikkeling door AG Solutions